Cursuri pentru copii și petreceri

Cursuri și antrenamente pentru copii

Știm cât de important este pentru cei mici să-și dezvolte abilitățile motorii. De accea am creat un curs de cățărare special pentru ei! Totul se desfășoară sub îndrumarea unui antrenor, este distractiv, iar în același timp se va antrena într-un grup în care poate evolua rapid.

Cursul este dedicat copiilor cu varsta de peste 5 ani si cuprinde cățărare și jocuri specifice. Copiii vor învăța tehnici de coordonare, își vor îmbunătăți dexteritatea și capacitatea de a găsi soluții și vor căpăta încredere. Mai mult, învață să se miște pe verticală într-un mod distractiv si plăcut, fara nicio presiune de performanță!

Pentru a rezerva un curs, vă rugăm să ne sunați cu cel puțin 24 de ore înainte de curs pentru a verifica disponibilitatea. Detalii despre prețuri găsiți aici.

 

catarare copii
catarare copii

Petreceri la cățărat

Cauți o altfel de petrecere pentru copii? 

La sala de cățărat Blokx, cu joacă pe pereți, distracție și mult cățărat sub îndrumarea instructorilor noștri – acesta este genul de petrecere pe care n-ai cum s-o uiți pentru mult timp!

Petrecerile la cățărat pentru copii, care includ bouldering și cățărare cu coarda, sunt potrivite copiilor incepand cu 5 ani. Se pot rezerva în avans datele de petrecere. Găsiți mai multe detalii despre prețuri aici.

Înscriere

  catarare copii

  Blokx Bouldering Sala Catarat Escalada Panou catarare copii lattice Sala de bouldering catarat copii catarare copii

  Descoperă BLOKX, sala ta ideală pentru bouldering și cățarat! Oferim panouri de catarare pentru copii și adulți, antrenamente pe lattice, și trasee variate pentru toate nivelurile. Vino să te cațări și să te bucuri de comunitatea noastră vibrantă.

  Cursuri de catarare copii începători și performanță, petreceri la cățărat pentru copii cu tiroliană și cățărare cu coarda.

  Ne găsiți aici:

  • Șoseaua Fabrica de Glucoză 15,
   București 020331
  • 0722 108 570
  • 0723 291 366
  • [email protected]